Surf House 18.5.2024


Peruttu vähäisen osallistujamäärän takia.

Tervetuloa mukaan osastomme alle 31-vuotias nuori!


Vaikka kesä onkin melkein nurkan takana jo, tule ottamaan äkkilähtö lämpöön Helsingin Triplassa!

"Surf Housessa joka päivä on täydellinen kesäpäivä: tasainen +27 lämpötila, aaltokoneen muhkeat surffiaallot ja täyden palvelun rantaravintola palmuineen varmistavat onnistuneen irtioton kylmästä ja arjesta."


Nyt olisi oiva tilaisuus päästä kokeilemaan surffausta turvallisessa ympäristössä ilman pelkoa haikaloista tai meduusoista! Surffaamisen lisäksi hiekassa on mahdollisuus pelata erilaisia rantapelejä ja loikoilla mukavissa aurinkotuoleissa nauttien lämmöstä ja seurasta. Surffaus ei siis ole pakollinen aktiviteetti osallistuakseen mukaan tähän ainutlaatuiseen tapahtumaan!


Surffarit = Yksityisrata ja opettaja mukana, joten tää sopii sulle vaikka surffaisit ensimmäistä kertaa! Surffauksen jälkeen Heat Wave -näköalasaunassa et missaa hetkeäkään Surf Housen illasta.

Saunan jälkeen suoraan Taco Buffetin ääreen. 

Omavastuu: 26€

Psst. TYYLI ON VAPAA: VATSALLAAN TAI SEISTEN!Ei surffaajat = Hiekka-alueella voit pelata vaikka mölkkyä tai jengaa. Mahdollisuus käydä myös saunassa ja suihkussa.

Tämän jälkeen yhteinen Taco Buffet. 

Omavastuu 12€.


TORTILLA HOUSE Taco Buffet sisältää:

Maittava meksikolainen makuelämys! Menuvalikoimaan kuuluvat tuoreet raaka-aineet ja maittavat annokset. TACO BUFFET menu sisältää tacoihin (3 per hlö) viisi päätäytevaihtoehtoa (possu, kana, nauta, kasvis, nyhtökaura), salaatteja ja maittavia kastikkeita.

+ 2kpl 0.5l virvoitusjuomaa


Ilmoittauduthan mukaan 1.4.2024 mennessä. 

Huomioithan ettei kuluitta peruminen ole mahdollista 1.4.2024  jälkeen.

Mikäli sinulla herää kysyttävää tapahtumaan liittyen voit laittaa sähköpostia pam001nuoret@gmail.com