Kirka-musikaali Hetki lyö 

Ykkönen järjestää perjantaina 9.8.2024 jäsenilleen kesäteatterin Backaksen Puimalassa Vantaalla. Tervetuloa fiilistelemään Kirkan ikivihreiden kappaleiden pariin ja nauttimaan maittavan buffetin antimista!

Musikaali on matka Kirkan vanavedessä 60-luvulta lähtien aina 2000-luvulle asti. Kirkan ohella tapaamme suomalaisen kevyen musiikin merkkihenkilöitä kuten Sammyn, Muskan, Dannyn, Katri Helenan ja Kassu Halosen. Koemme esityksessä laulajan pitkän uran eri vaiheita, Euroviisujen ja Syksyn sävelten huumaa, menestystä, rakkautta ja suuria suruja.

Kirkaa esittää useista musikaaleista tuttu ja Kirka-tulkkina ylistetty Ilari Hämäläinen. Musikaalissa kuullaan suuri joukko ikimuistoisia kappaleita, kuten Hetki lyö, Leijat ja Hengaillaan.

Ennen musikaalia klo 17 nautimme Backaksen kartanon kesäisen buffetin (menu vahvistuu myöhemmin) ja väliajalla on tarjolla pieni makea & kahvi/tee.

Esitys alkaa klo 19 ja päättyy noin klo 21.30. Esitys on Tapahtumakeskus Puimalan katetuissa tiloissa, Ylästöntie 28, Vantaa.

Tervetuloa mukaan!

Ilmoittautuminen 14.5. mennessä. Paikkoja on rajoitetusti.

Tarkempi ohjelma lähetetään ilmoittautuneille lähempänä ajankohtaa.

Paikkoja on vielä vapaana, joten voit halutessasi ottaa yhden seuralaisen mukaan.

Jos olet jo ilmoittautunut ja haluat lisätä avecin, täytä uusi lomake, niin poistamme aiemman ilmoittautumisen. Lasku lähetetään jäsenelle molempien osalta.