HUOM OSASTOMME NUORET LUE HETI!

18.10.2018

Oheinen kurssi uhkaa peruuntua-oletko itse kiinnostunut tai tiedätkö kaverin joku kiinnostuisi aiheesta-toimi ripeästi!

Kiitos avustasi!

Kuvassa keskellä -videopaja

Puhutko äidinkielenäsi muuta kuin suomea, ruotsia tai saamea? Oletko alle 35 -vuotias ja kiinnostunut videokuvauksesta, käsikirjoituksesta tai editoinnista? Hae nyt mukaan Kuvassa keskellä –koulutukseen! Haku päättyy 25.10.2018. Paikkoja on rajoitetusti!

Kuka on kuvassa keskellä? Sinä, jos niin haluat. Tule videopajaan oppimaan, kertomaan tarinasi, ja rentoutumaan hyvässä seurassa.

Videopajassa opitaan käsikirjoitusta, kuvaustekniikoita, ilmaisua ja editointia. Tule ottamaan selvää, mikä on sinun oma juttusi. Onko se videoiden kuvaus, käsikirjoitus, esiintyminen, tarinankerronta, editointi - vai kaikkia näitä. Sinä itse voit päättää, oletko kuvassa keskellä pääosan esittäjänä vai hiukan syrjemmässä.

Haluamme, että kerrot meille oman tai tuttavasi työelämätarinan. Tarina voidaan julkaista tai voit halutessasi tallentaa sen vain omaan käyttöösi. Työelämäaiheinen tarina voi liittyä synnyinmaahasi, ammattiyhdistystoimintaan tutustumiseen Suomessa tai sopeutumiseen suomalaiseen yhteiskuntaan – tai jotain aivan muuta! Vain mielikuvitus on rajana. Videopajan opetus on suomen kielellä.

Videopaja on moniosainen, projekti toteutetaan seuraavasti:

Osa 1

Perjantai 26.10. klo 13-18
Lauantai 27.10. klo 9-15

Osa 2

perjantai 23.11. klo 13-18 (editointi)
lauantai 24.11. klo 9-15 (editointi ja ensi-illat)

Ilmoittaudu täälltä: https://www.lyyti.in/kuvassakeskella